облспоживспілка
 
20 листопада 2016 р. - 24 листопада 2016 р.
 
Тиждень фахівця ресторанного господарства
 
Не варто жити просто, без мети,
А прагнути до світла через терни,
І вперто знов до цілі йти,
Щоразу швидше, краще і майстерно.
 
 
В рамках проведення Тижня фахівця ресторанного господарства, що відбувся з 20 по 24 листопада на технологічному відділенні коледжу, було проведено конкурс колажів на професійну тематику «Інновації в ресторанному бізнесі», в якому приймали участь всі навчальні групи відділення..
Гр. РО-22 (кл. керівник Юрчук Н.В.) продемонстрували варіанти систем розташування скляного посуду на бенкетних столах та варіанти сервірування тематичних столів.
 
 
Групи К-11 на чолі з викладачем Кравець О.Ю., К-12 на чолі з викладачем Петрук Є.В. підготували виставку-презентацію кулінарних страв з овочів і дріжджових хлібобулочних виробі виробів, на якій учні продемонстрували свої практичні навички та вміння, розповідали про особливості страв і виробів, ділилися рецептами, обмінювалися цікавими ідеями щодо оформлення та подавання страв і виробів згідно з вимогами розвитку сучасного ресторанного бізнесу.
 
 
 
В гуртожитку №2 серед студентів 3-го та 4-го поверхів(гр. К-11, РО-22, ТТ-21,22, ТТ-31, 32, РО-32), було проведено конкурс «Пекельна кухня». Для якого були видані завдання з приготування 4 страв рівноцінні за складністю приготування. Команди відповідально віднеслися до поставлених завдань, гарно приготувавши страви та напої, достойно представивши свої «творіння» гостям та конкурсному журі для оцінювання.
 
 
Студентами груп РО – 31, РО-32 на чолі з викладачами Юрчук Н.В., Кравець О.Ю., Самолюк-Холодовою О.М. організовано Зустріч за круглим столом студентів технологічного відділення з випускниками коледжу що мають певні досягнення в ресторанному бізнесі з представленням презентацій «Заклад ресторанного господарства очима студента».
На захід були запрошені випускники коледжу, а нині успішні професіонали своєї справи:
– Галась Ольга Борисівна, директор ресторану «Спорт»;
– Пасечнюк Володимир, директор ресторану «Nеw York Strееt Pizza»;
– Мотрук Максим, власник мережі пекарень «Грузинські традиції»;
– Маринкевич Назар, шеф-кухар ресторану «Дріада»;
– Лелікова Ольга, адміністратор ресторану «Ресторіо», комплексу «Вог Ритейл»;
– Медвідь Олександр, відомий ресторатор м.Рівне, шеф-кухар вищої категорії;
– Данильчук Олег, адміністратор ресторану «4х4».
Студенти представляли презентації як вони бачать та сприймають дані заклади ресторанного господарства, розповідали про них, навіть давали поради що до покращення роботи підприємства.
В свою чергу запрошені гості представили свої підприємства та розповіли про свої професійні шляхи зростання та розвитку. Бесіда проходила в діловій та водночас дружній атмосфері. Студенти задавали питання на які гості давали вичерпні відповіді, що було додатковим стимулом та мотивацією вірно обраної спеціальності, яка є не аби як потрібною на ринку праці в даний час розвитку ресторанного бізнесу на Україні.
Зустріч закінчилась смакуванням грузинських різноманітних хачапурі, які представив для дегустації власник мережі пекарень «Грузинські традиції» Мотрук Максим.
 
 
 
 
 
 
Всі організовані заходи були направлені на те, щоб показати кожному учню та студенту, які навчаються на відділенні, що завдяки знанням і вмінню можна досягнути серйозних професійних вершин.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Директор коледжу  С.І.Добридник
Відмінник освіти України

Майбутні студенти!
Навчання в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі – це отримання міцних професійних знань, вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя.
Знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть вам знайти своє місце в сучасних економічних умовах.
Прийдіть до нас і Ви переконаєтесь, що Рівненський кооперативний коледж – це навчальний заклад сучасного рівня, який впевнено дивиться в майбутнє.
Щиро запрошуємо на навчання до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу!
Довіртесь нам і Ви не помилитесь у своєму виборі!

 
 

Адміністрація

До Вашої уваги в даному розділі розміщенна інформація про адміністрацію Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

 
________________________________________

Методичний кабінет

Методична робота в навчальному закладі завжди була і є фундаментом, на якому будується і через який вирішується головне його завдання – здійснення навчально-виховного процесу.

 
 
________________________________________

Відділення коледжу

  • Економічне відділення
  • Відділення комерційної діяльності та права
  • Технологічне відділення
 
________________________________________

Циклові комісії

  • Загальноосвітніх дисциплін
  • Математики, інформатики та комп'ютерної техніки
  • Суспільних дисциплін
  • Комерційної діяльності менеджменту та товарознавства
  • Обліково-економічних дисциплін
  • Виробництво харчової продукції
  • Юридичних дисциплін
  • Фізичної культури
 
Педпреса - освітній портал МОН МОН