облспоживспілка
 
Спеціальності
 
Вдалий вибір професії -  шлях до успіху !!!
 
Спеціальність 5.14010102 "Ресторанне обслуговування"
 

33000, м. Рівне,
вул. Соборна, 10
тел. (0362) 22-35-96, 23-43-55

Якщо Ви хочете працювати:

 
• керівником закладу ресторанного бізнесу;
• адміністратором (господаром) залу;
• метрдотелем;
• начальником цеху;
• майстром виробничого навчання;
• завідувачем складів сировини, готової продукції, виробничих підрозділів підприємств;
• барменом;
• офіціантом;
• агентом з постачання;
 
Якщо Ви хочете:
 
  • створити власний бізнес,
  • досягти успіху на ринку праці.
 
обирайте спеціальність
 
"Ресторанне обслуговування"
 
Ресторанний ринок України наближається до європейської моделі. Все більше уваги приділяють тому, щоб навіть в дрібних деталях відповідати тим високим стандартам, які надає Європа. Спеціальність "Ресторанне обслуговування" є наймолодшою в коледжі і популярною серед абітурієнтів.

Адміністратор - головна фігура в управлінні обслуговування, яка організовує конкретну діяльність підлеглих працівників і одночасно сама виконує певний обсяг виробничих функцій. Робота вимагає ініціативи, організаторських здібностей, ввічливості, доброзичливості, схильності до підприємницької діяльності, знань у сфері ресторанного бізнесу.

 
Навчання здійснюється за новим навчальним планом з терміном навчання 2 роки – на базі 11 класів; 3 роки – на базі 9 класів.

Високий рівень підготовки забезпечує колектив висококваліфікованих педагогів.

 
Майбутні фахівців одержуть організаційно-управлінську, виробничу та економічну підготовку. Вивчають: організацію та технологію обслуговування в закладах ресторанного господарства (РГ), основи технології в закладах РГ, устаткування закладів РГ, санітарію та гігієну в РГ, барну справу, управління якістю продукції та послуг, основи менеджменту, маркетингу, правознавства, діловодство та інші.
 
Практичне навчання здійснюється на сучасних закладах ресторанного господарства різних форм власності, а також (за бажанням) студенти виїджають на літню практику до санаторіїв мальовничого Криму.
 
Ми навчимо Вас:
 
  • формам та методам сучасного обслуговування;
  • організовувати і керувати роботою підлеглих;
  • запроваджувати раціональні прийоми та методи обслуговування споживачів;
  • здійснювати контроль за дотриманням встановлених норм обслуговування.
 
Ми розкриємо Вам таємниці
 
  • ефективної роботи менеджера в ринкових умовах.
 
Матеріально-технічна база:
 
  1. сучасні аудиторії та кабінети; спортивна та актова зали;
  2. 8 комп'ютерних лабораторій з виходом в Іnternet;
  3. навчальні лабораторії з фахових дисциплін;
  4. бібліотека; читальні зали;
  5. 2 гуртожитки; кафе.
 

Диплом державного зразка.

Кваліфікація за дипломом – адміністратор (господар) залу.

 
 
 
 
 

Директор коледжу  С.І.Добридник
Відмінник освіти України

Майбутні студенти!
Навчання в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі – це отримання міцних професійних знань, вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя.
Знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть вам знайти своє місце в сучасних економічних умовах.
Прийдіть до нас і Ви переконаєтесь, що Рівненський кооперативний коледж – це навчальний заклад сучасного рівня, який впевнено дивиться в майбутнє.
Щиро запрошуємо на навчання до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу!
Довіртесь нам і Ви не помилитесь у своєму виборі!

 
 

Адміністрація

До Вашої уваги в даному розділі розміщенна інформація про адміністрацію Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

 
________________________________________

Методичний кабінет

Методична робота в навчальному закладі завжди була і є фундаментом, на якому будується і через який вирішується головне його завдання – здійснення навчально-виховного процесу.

 
 
________________________________________

Відділення коледжу

  • Економічне відділення
  • Відділення комерційної діяльності та права
  • Технологічне відділення
 
________________________________________

Циклові комісії

  • Загальноосвітніх дисциплін
  • Математики, інформатики та комп'ютерної техніки
  • Суспільних дисциплін
  • Комерційної діяльності менеджменту та товарознавства
  • Обліково-економічних дисциплін
  • Виробництво харчової продукції
  • Юридичних дисциплін
  • Фізичної культури
 
Педпреса - освітній портал МОН МОН