облспоживспілка
 
Спеціальності
 
Вдалий вибір професії -  шлях до успіху !!!
 
Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
 

33000, м. Рівне,
вул. Соборна, 10
тел. (0362) 63-58-68, 63-59-84

Якщо Ви хочете працювати:

 
• керівником закладу ресторанного бізнесу;
• адміністратором (господаром) залу;
• метрдотелем;
• начальником цеху;
• майстром виробничого навчання;
• завідувачем складів сировини, готової продукції, виробничих підрозділів підприємств;
• барменом;
• офіціантом;
• агентом з постачання;
 
Якщо Ви хочете:
 
  • створити власний бізнес,
  • досягти успіху на ринку праці.
 
обирайте спеціальність
 
Готельно-ресторанна справа
 
Готельно-ресторанний ринок України наближається до європейської моделі. Все більше уваги приділяють тому, щоб навіть в дрібних деталях відповідати тим високим стандартам, які надає Європа. Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа є наймолодшою в коледжі і популярною серед абітурієнтів.

Адміністратор - головна фігура в управлінні обслуговування, яка організовує конкретну діяльність підлеглих працівників і одночасно сама виконує певний обсяг виробничих функцій. Робота вимагає ініціативи, організаторських здібностей, ввічливості, доброзичливості, схильності до підприємницької діяльності, знань у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Навчання здійснюється за новим навчальним планом з терміном навчання 2 роки – на базі 11 класів; 3 роки – на базі 9 класів.

Високий рівень підготовки забезпечує колектив висококваліфікованих педагогів.

Майбутні фахівців одержуть організаційно-управлінську, виробничу та економічну підготовку. Вивчають: організацію та технологію обслуговування, технологію приготування їжі, устаткування, гігієну і санітарію, барну справу, управління якістю продукції та послуг, основи менеджменту, основи маркетингу, правознавство, діловодство, будівлі та обладнання готелів, естетичне оформлення готелів та інші.
 
Практичне навчання здійснюється на сучасних закладах ресторанного господарства різних форм власності, а також (за бажанням) студенти виїджають на літню практику до санаторіїв мальовничого Криму.
 
Ми навчимо Вас:
  • формам та методам сучасного обслуговування;
  • організовувати і керувати роботою підлеглих;
  • запроваджувати раціональні прийоми та методи обслуговування споживачів;
  • здійснювати контроль за дотриманням встановлених норм обслуговування.
Ми розкриємо Вам таємниці
  • ефективної роботи менеджера в ринкових умовах.
Матеріально-технічна база:
  1. сучасні аудиторії та кабінети; спортивна та актова зали;
  2. 6 комп'ютерних лабораторій з виходом в Іnternet;
  3. навчальні лабораторії з фахових дисциплін;
  4. бібліотека; читальні зали;
  5. 2 гуртожитки; кафе.

Диплом державного зразка.

Кваліфікація за дипломом – 4222 адміністратор (господар) залу.

 
 
 

Директор коледжу  С.І.Добридник
Відмінник освіти України
Викладач-методист

Майбутні студенти!
Навчання в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі – це отримання міцних професійних знань, вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя.
Знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть вам знайти своє місце в сучасних економічних умовах.
Прийдіть до нас і Ви переконаєтесь, що Рівненський кооперативний коледж – це навчальний заклад сучасного рівня, який впевнено дивиться в майбутнє.
Щиро запрошуємо на навчання до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу!
Довіртесь нам і Ви не помилитесь у своєму виборі!

 
 

Адміністрація

До Вашої уваги в даному розділі розміщенна інформація про адміністрацію Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

 
________________________________________

Методичний кабінет

Методична робота в навчальному закладі завжди була і є фундаментом, на якому будується і через який вирішується головне його завдання – здійснення навчально-виховного процесу.

 
 
________________________________________

Відділення коледжу

  • Відділення комерційної діяльності та права
  • Технологічне відділення
 
________________________________________

Циклові комісії

  • Загальноосвітніх дисциплін
  • Математики, інформатики та комп'ютерної техніки
  • Суспільних дисциплін
  • Комерційної діяльності менеджменту та товарознавства
  • Фінансово-облікових дисциплін
  • Виробництво харчової продукції
  • Юридичних дисциплін
 
Педпреса - освітній портал МОН МОН