облспоживспілка
 
Спеціальності
 
Вдалий вибір професії -  шлях до успіху !!!
 

Спеціальність 5.05170101"Виробництво харчової продукції"

 

33000, м. Рівне,
вул. Соборна, 10
тел. (0362) 22-35-96, 23-43-55

Якщо Ви хочете працювати:

 
  • керівником ресторану, кафе, бару, їдальні;
  • техніком-технологом, завідувачем виробництва в підприємствах ресторанного господарства різних типів і форм власності;
  • інструктором виробничого навчання;
  • державним інспектором з якості товару та торгівлі;
 
якщо Ви хочете:
 
  • власне підприємство харчування,
  • міні-пекарню або кондитерський цех,
 
обирайте спеціальність
 
"Виробництво харчової продукції"
 
Це спеціальність, яка стане у пригоді не тільки на будь-якому виробництві, але й принесе чималу користь вдома.
 
Навчання здійснюється на базі 11 класів. Наденній формі навчання проводиться ступенева підготовка. На першому ступені (І курс) учні одержують робітничу професію та диплом кухаря або кондитера. На другому ступені продовжують навчання випускники коледжу, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікований робітник за професіями "Кухар", "Кондитер". Після закінчення навчання випускники одержують кваліфікацію "Технік-технолог з технології харчування".
 
Вивчають технологію виробництва кулінарної продукції, організацію виробництва та обслуговування, товарознавство харчових продуктів, особливості ресторанного господарства, устаткування закладів ресторанного господарства, економіку підприємств різних типів, облік і звітність, процеси та апарати харчових виробництв та ін.
 
Високий конкурентоспроможний рівень підготовки забезпечує колектив висококваліфікованих педагогів.
 
Практичне навчання здійснюється за наскрізними програмами практичної підготовки. Виробниче навчання проходить в лабораторіях виробництва кулінарної продукції та діючих сучасних підприємствах ресторанного господарства, а також (за бажанням) студенти виїжджають на літню практику до санаторіїв мальвничого Криму. Під час навчання студенти мають можливість закінчити курси барменів, офіціантів.
 
 
Ми навчимо Вас:
 
  • прогресивним технологіям виробництва кулінарної та кондитерської продукції;
  • організації обслуговування прийомів, банкетів, свят;
  • роботі на персональних комп'ютерах.
 
Ми розкриємо Вам таємниці
 
  • кулінарної майстерності;
  • раціонального харчування у несприятливих екологічних умовах;
  • ефективної роботи підприємств в умовах конкуренції.
 
 
Матеріально-технічна база:
 
  1. сучасні аудиторії та кабінети; спортивна та актова зали;
  2. 8 комп'ютерних лабораторій з виходом в Іnternet;
  3. навчальні лабораторії з фахових дисциплін;
  4. бібліотека, читальні зали;
  5. 2 гуртожитки, кафе.
 

Диплом державного зразка.

Кваліфікація за дипломом – технік-технолог з технології харчування.

 
 
 
 
 

Директор коледжу  С.І.Добридник
Відмінник освіти України

Майбутні студенти!
Навчання в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі – це отримання міцних професійних знань, вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя.
Знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть вам знайти своє місце в сучасних економічних умовах.
Прийдіть до нас і Ви переконаєтесь, що Рівненський кооперативний коледж – це навчальний заклад сучасного рівня, який впевнено дивиться в майбутнє.
Щиро запрошуємо на навчання до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу!
Довіртесь нам і Ви не помилитесь у своєму виборі!

 
 

Адміністрація

До Вашої уваги в даному розділі розміщенна інформація про адміністрацію Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

 
________________________________________

Методичний кабінет

Методична робота в навчальному закладі завжди була і є фундаментом, на якому будується і через який вирішується головне його завдання – здійснення навчально-виховного процесу.

 
 
________________________________________

Відділення коледжу

  • Економічне відділення
  • Відділення комерційної діяльності та права
  • Технологічне відділення
 
________________________________________

Циклові комісії

  • Загальноосвітніх дисциплін
  • Математики, інформатики та комп'ютерної техніки
  • Суспільних дисциплін
  • Комерційної діяльності менеджменту та товарознавства
  • Обліково-економічних дисциплін
  • Виробництво харчової продукції
  • Юридичних дисциплін
  • Фізичної культури
 
Педпреса - освітній портал МОН МОН