облспоживспілка
 
Спеціальності
 
Вдалий вибір професії -  шлях до успіху !!!
 

Робітничі професії

 

Якщо Ви хочете працювати:

 
33000, м. Рівне,
вул. Соборна, 10
тел. (0362) 63-58-68, 63-59-84
 
К у х а р
 
Спеціаліст з присвоєння кваліфікації «кваліфікований робітник» за професією кухар виконує такі завдання та обов’язки:
  • Готує страви та кулінарні вироби масового попиту із застосуванням різних способів теплової кулінарної обробки.

  • Випускає холодні страви та закуски: салати овочеві, з м'ясом, вінегрети, рибу під маринадом, холодці.

  • Варить бульйони (м'ясні, м'ясо-кісткові, рибні, грибні) та супи (заправні, пюреподібні, холодні, солодкі, молочні).

  • Готує різні види пасерування та соуси на кістковому бульйоні і на молоці.

  • Готує другі страви з м'яса, риби, овочів, круп у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді (м'ясо відварне, рибу відварну, смажену, парову, овочі фаршировані, запіканки з овочів, круп, молочні страви тощо)

  • Готує гарячі та холодні напої, солодкі страви.

  • Заміщує прісне та дріжджове тісто, випікає з нього вироби.

  • Готує птицю для варіння та смаження.

  • Здійснює підготовку риби до теплової обробки. Нарізає на порції риби частикових порід.

  • Виготовляє та порціонує напівфабрикати з яловичини, свинини, баранини.

  • Видає виготовлені страви.

К о н д и т е р
 
Спеціаліст з присвоєння кваліфікації «кваліфікований робітник» за професією кондитер виконує такі завдання та обов’язки:
  • Виготовляє різноманітні кекси, рулети, печиво вищого гатунку роздрібного асортименту, торти і тістечка з різноманітної сировини (борошняного тіста, сирної маси, морозива) зі складним багатокольоровим візерунком, з роздільним розміщенням дрібних та середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів.
  • Здійснює фігурне нарізання випечених напівфабрикатів, формує, виготовляє деталі малюнка, оздоблень для тортів з шоколаду, крему, безе.
  • Підбирає крем за кольорами, наносить малюнок.
  • Складає малюнок з різних дрібних та середніх деталей.
  • Візуально перевіряє суміщення кольорових елементів і деталей малюнка.
  • Перевіряє вагу готових тортів і тістечок.
 
 
 

Директор коледжу  С.І.Добридник
Відмінник освіти України
Викладач-методист

Майбутні студенти!
Навчання в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі – це отримання міцних професійних знань, вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя.
Знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть вам знайти своє місце в сучасних економічних умовах.
Прийдіть до нас і Ви переконаєтесь, що Рівненський кооперативний коледж – це навчальний заклад сучасного рівня, який впевнено дивиться в майбутнє.
Щиро запрошуємо на навчання до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу!
Довіртесь нам і Ви не помилитесь у своєму виборі!

 
 

Адміністрація

До Вашої уваги в даному розділі розміщенна інформація про адміністрацію Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

 
________________________________________

Методичний кабінет

Методична робота в навчальному закладі завжди була і є фундаментом, на якому будується і через який вирішується головне його завдання – здійснення навчально-виховного процесу.

 
 
________________________________________

Відділення коледжу

  • Відділення комерційної діяльності та права
  • Технологічне відділення
 
________________________________________

Циклові комісії

  • Загальноосвітніх дисциплін
  • Математики, інформатики та комп'ютерної техніки
  • Суспільних дисциплін
  • Комерційної діяльності менеджменту та товарознавства
  • Фінансово-облікових дисциплін
  • Виробництво харчової продукції
  • Юридичних дисциплін
 
Педпреса - освітній портал МОН МОН